Νεα – RSS

RSS feed GR
RSS feed GR

RSS Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

 • Σε πτώση ξανά η τουρκική λίρα ελέω.... Μπαχτσελί October 23, 2018
  ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ο Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει να κυβερνά με σιδηρά πυγμή την Τουρκία, όμως οι επιδόσεις της χώρας στο οικονομικό πεδίο παραμένουν χαμηλές. Η τουρκική λίρα, μετά από ένα επεισοδιακό καλοκαίρι, σημειώνει εκ νέου πτώση, καθώς οι αγορές φοβούνται επιστροφή της πολιτικής αστάθειας μέσα στο 2019.
  ckallimanis
 • «Λουκέτο» στην ΑΣΟΕΕ για να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιοι October 23, 2018
  ΚΟΙΝΩΝΙΑ Το συμβολικό κλείσιμο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών γι' αύριο αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση η Σύγκλητος του ιδρύματος προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιοι φορείς «για την άμεση και μόνιμη απομάκρυνση διακινητών και χρηστών ναρκωτικών στους χώρους γύρω από τις εγκαταστάσεις του».
  el.kyriakidi
 • Ανακαλούνται ένα εκατ. ντιζελοκίνητα BMW στην Ευρώπη October 23, 2018
  ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Τεχνικό πρόβλημα στο κύκλωμα ανακύκλωσης καυσαερίων των κινητήρων πετρελαίου υποχρεώνει την BMW να προχωρήσει στην ανάκληση ενός εκατομμυρίου οχημάτων για έλεγχο και αντικατάσταση του συστήματος. Η συγκεκριμένη δυσλειτουργία, μπορεί να προκαλέσει ανάφλεξη στον κινητήρα.
  a.katsoura
 • «Οταν κλείνει ένα θέατρο, σωπαίνουν ψυχές» October 23, 2018
  ΘΕΑΤΡΟ Ο Γιώργος Μιχαηλίδης, διανοούμενος και σπουδαίος σκηνοθέτης, δημιουργός του πρώτου λαϊκού περιφερειακού Θεάτρου Νέας Ιωνίας και του υπερδραστήριου Ανοιχτού Θεάτρου, που σφράγισε με τις παραστάσεις του την εποχή μας.
  efsynapi
 • Η INTERAMERICAN διεθνώς στο επίκεντρο της ασφάλισης υγείας October 23, 2018
  ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Η INTERAMERICAN για μία ακόμη φορά αποτέλεσε σημείο αναφοράς του International Federation of Health Plans -του οποίου αποτελεί μέλος- φιλοξενώντας τις εργασίες της συνάντησης των μελών του παγκόσμιου δικτύου, στις 8 και 9 Οκτωβρίου, στα κεντρικά γραφεία της στην Αθήνα. Στη συνάντηση έλαβαν μέρος 17 υψηλόβαθμα στελέχη κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών σε […]
  imaravella
RSS News around the globe
RSS News around the globe

RSS NY Times US

RSS Reuter World News

RSS BBC news