Νεα – RSS

RSS feed GR
RSS feed GR

RSS Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

 • Φονική επίθεση αυτοκτονίας του ISIS σε πανεπιστήμιο της Καμπούλ August 16, 2018
  ΑΣΙΑ/ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ Τουλάχιστον 34 υποψήφιοι φοιτητές σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν στην Καμπούλ, έπειτα από επίθεση αυτοκτονίας μέλους του Ισλαμικού Κράτους την ώρα που πήγαιναν να κάνουν μάθημα προετοιμασίας για τις εξετάσεις. Στη συνέχεια, ένοπλοι κατέλαβαν κτίριο των μυστικών υπηρεσιών της χώρας και δίνουν μάχη με τις δυνάμεις ασφαλείας.
  a.katsoura
 • Έως 31 Αυγούστου τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ August 16, 2018
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Μέχρι τις 31 Αυγούστου θα αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ 2018, σύμφωνα με την ΑΑΔΕ. Οι φορολογούμενοι μπορούν να καταβάλουν τον φόρο είτε εφάπαξ είτε σε πέντε μηνιαίες δόσεις με την πρώτη έως τα τέλη Σεπτεμβρίου. • Τι δείχνουν τα στοιχεία βάσει αντικειμενικών αξιών.
  a.katsoura
 • Διεθνή ΜΜΕ: Κίνηση καλής θέλησης η απελευθέρωση των στρατιωτικών August 16, 2018
  MEDIA Εκτενή αναφορά στην απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών από τις τουρκικές αρχές, έπειτα από 167 ημέρες κράτησης, κάνουν τα διεθνή ΜΜΕ. Στην πλειονότητά τους τονίζουν ότι, μαζί με την απελευθέρωση του Τανέρ Κιλίτς, συνιστά κίνηση καλής θέλησης, αλλά και άνοιγμα προς την Ε.Ε., την ώρα που οι σχέσης της Τουρκίας με τις ΗΠΑ είναι […]
  a.katsoura
 • Ετσι φτάσαμε στην απελευθέρωση August 16, 2018
  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η διεθνοποίηση του θέματος, καθώς και το δίωρο ραντεβού στις Βρυξέλλες πριν από 35 μέρες όπου ο Α. Τσίπρας ξεκαθάρισε στον Ερντογάν ότι δεν θα μπει σε παζάρια με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς οδήγησαν τους Μητρετώδη και Κούκλατζη στην ελευθερία και την Ελλάδα σε μία μεγάλη επιτυχία.
  efsynapi
 • Νεκρό 3χρονο κοριτσάκι που το ξέχασαν μέσα σε σχολικό August 16, 2018
  ΑΣΙΑ/ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ Ένα κοριτσάκι τριών ετών στην Ταϊλάνδη έχασε τη ζωή από θερμοπληξία, αφότου έμεινε ξεχασμένο επί 8 ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο. Σύμφωνα με αστυνομικές και υγειονομικές πηγές, το κοριτσάκι υπέκυψε λόγω της ζέστης και την έλλειψης επαρκούς οξυγόνου. Είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε τρεις μήνες.
  a.katsoura
RSS News around the globe
RSS News around the globe

RSS NY Times US

RSS Reuter World News