Νεα – RSS

RSS feed GR
RSS feed GR

RSS Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

 • Στο περιθώριο του περιθωρίου των εξελίξεων February 22, 2018
  ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ Εχουμε τώρα, στη γειτονιά μας, επίθεση κράτους (Τουρκία) εναντίον άλλου κράτους (Συρία), για τον άλφα, βήτα λόγο που επικαλείται ο επιτιθέμενος. Ομως τα βρίσκει μπαστούνια. Ο αναμενόμενος περίπατος εξελίσσεται σε καρά μπελά. Επιπλέον και απομονώνεται. Οθεν.
  efsynapi
 • Με υπογραφή Σπανούλη February 22, 2018
  ΜΠΑΣΚΕΤ Έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός νίκησε με 80-70 τη Βαλένθια στο ΣΕΦ, σε ματς για την 23η αγωνιστική της Euroleague.
  arisapostolou27
 • Βραβείο... υπευθυνότητας στη Novartis February 22, 2018
  ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ Είναι γνωστό πως η αριστεία σε αυτή τη χώρα αναγνωρίζεται και, σε αρκετές περιπτώσεις, βραβεύεται. Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, στις 15 Φεβρουαρίου η Novartis κέρδισε τρία βραβεία επιχειρηματικότητας στα Responsible Business Awards, τα οποία διοργανώνονται από και για τον επιχειρηματικό κόσμο.
  ckallimanis
 • Greys anatomy στη Θεσσαλονίκη February 22, 2018
  ΥΓΕΙΑ Το δημοφιλές Greys Anatomy βγαίνει από τη μικρή οθόνη και πάει σε... ιατρικό συνέδριο, στη Θεσσαλονίκη. Ιατροί από τη Γερμανία, την Αγγλία, την Τουρκία και τη Ρουμανία θα παρακολουθήσουν τη σχετική διάλεξη, στο Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ.
  arisapostolou27
 • Οικονομία και πληθυσμός κάτω από το επίπεδο του 2000 February 22, 2018
  ΑΠΟΨΕΙΣ Στο άρθρο αυτό εξετάζουμε το επίπεδο στο οποίο βρισκόταν η οικονομία και ο πληθυσμός της χώρας στα τέλη του 2016 σε σύγκριση με το 2007 και το 2000. Τα στοιχεία που χρησιμοποιούμε είναι από τη βάση δεδομένων της ΕΛΣΤΑΤ και της Eurostat.
  efsynapi

RSS ΤΑ ΝΕΑ

RSS News around the globe
RSS News around the globe

RSS NY Times US

RSS Reuter World News

RSS NY Times Top News

RSS BBC news