Νεα – RSS

RSS feed GR
RSS feed GR

RSS Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

 • Είναι οι σκύλοι (και) χορτοφάγοι; December 9, 2018
  ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΑ Αντίθετα με όσα πιστεύουμε, οι σκύλοι δεν είναι αμιγώς σαρκοφάγα ζώα, όπως π.χ. οι γάτες. Σκύλοι που δεν έχουν κάποιον να τους παρέχει τακτικά τροφή συχνά καταφεύγουν στη χορτοφαγία. Οι ίνες που παίρνουν απ' τα χόρτα δίνουν όγκο στο περιεχόμενο του εντέρου τους και διευκολύνουν την πέψη.
  efsynapi
 • Η ασπρόμαυρη μέταλ οικογένεια του JP Ahonen December 9, 2018
  ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Κόμικς και μπλακ μέταλ μουσική. Σατανιστές και οικογενειάρχες. Γκοθάδικη μαυρίλα και καρτουνίστικο χιούμορ. Το τελευταίο κόμικ του JP Ahonen, δημιουργού κόμικς από το Τάμπερε της Φινλανδίας και πατέρα τριών παιδιών, είναι γεμάτο αντιθέσεις και γεφυρώματα. Ο λόγος για το Belzebubs που ξεκίνησε το 2016.
  l.karageorgiou
 • Πρωτοσέλιδο 10.12.2018 December 9, 2018
  10.12.2018
  ptessi
 • Το «μανιφέστο» της παρουσιάζει η ομάδα Πικετί December 9, 2018
  ΕΥΡΩΠΗ Ομάδα γνωστών Ευρωπαίων με επικεφαλής τον οικονομολόγο Τομά Πικετί θα παρουσιάσει το σχέδιό της για μία πιο δίκαιη Ευρώπη, στοχεύοντας μεταξύ άλλων να αμβλύνει τις ανισότητες που επικρατούν στη «γηραιά ήπειρο». Το σχέδιο δημιουργήθηκε από περίπου 50 οικονομολόγους, ιστορικούς και πολιτικούς.
  arisapostolou27
 • Κατέληξε ο 8χρονος που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ μετά από ανακοπή December 9, 2018
  ΚΟΙΝΩΝΙΑ Την τελευταία του πνοή άφησε το 8χρονο αγοράκι, το οποίο νοσηλευόταν από το απόγευμα του Σαββάτου στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, λόγω ανακοπής καρδιάς. Το αγοράκι από το Φουρνέ Χανίων είχε εισαχθεί νωρίτερα στο Νοσοκομείο Χανίων και εν τέλει μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο ΠΑΓΝΗ. Το αγοράκι κατέληξε το πρωΐ της Κυριακής.
  p.grammatikopoulos

RSS ΤΑ ΝΕΑ

RSS News around the globe
RSS News around the globe

RSS NY Times US

RSS Reuter World News

RSS BBC news