Νεα – RSS

RSS feed GR
RSS feed GR

RSS Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

 • Πρωτοσέλιδο 17.01.2019 January 16, 2019
  17.01.2019
  ptessi
 • Κέρδισε εμπιστοσύνη, επόμενη «στάση» οι Πρέσπες January 16, 2019
  ΒΟΥΛΗ Την πλειοψηφία που αναζητούσε προκειμένου να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, κατέκτησε η κυβέρνηση Τσίπρα το βράδυ της Τετάρτης, μετά τη σχετική διήμερη συζήτηση που προηγήθηκε κι η οποία ήταν σε πολύ υψηλούς τόνους, με επίκεντρο το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, το οποίο ακολουθεί στη συνέχεια. Υπέρ της κυβέρνησης ψήφισαν τελικά 151 βουλευτές.
  arisapostolou27
 • Συνεχίζει πρώτη η ΑΕΚ, ελπίζει για πρόκριση ο ΠΑΟΚ January 16, 2019
  ΜΠΑΣΚΕΤ Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, η ΑΕΚ επικράτησε στο ΟΑΚΑ της γαλλικής Ντιζόν με το ευρύ 80-56, παραμένοντας στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου στο Basketball Champions League. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στη Γαλλία από την Ναντέρ με 79-70.
  arisapostolou27
 • «Η Ολομέλεια νομοθετεί. Και ο νοών νοείτω» January 16, 2019
  ΒΟΥΛΗ Ζήτημα αριθμητικών συσχετισμών στη σύνθεση των επιτροπών της Βουλής, θέτει η Νέα Δημοκρατία. «Αυτή η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση μειοψηφίας. Υφ' οιανδήποτε εκδοχή...» δήλωσε λίγο πριν η κυβέρνηση λάβει ψήφο εμπιστοσύνης ο Μάκης Βορίδης. «Όλα όσα έχουν σχέση με τις Επιτροπές και την λειτουργία της Βουλής θα γίνουν απολύτως κατά το Σύνταγμα, κατά τον νόμο […]
  stratosioakim
 • Οριστική η αποχώρηση των ΗΠΑ από τη συμφωνία για τα πυρηνικά January 16, 2019
  ΕΥΡΩΠΗ Οι ΗΠΑ απέρριψαν πρόταση της Ρωσία για να διασωθεί η συμφωνία του 1987 για τα πυρηνικά μεσαίου βεληνεκούς και αποσύρονται τον επόμενο μήνα. Όπως δήλωσε η Ουάσιγκτον, η εφαρμογή της δεν μπορεί να επαληθευτεί και συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να παραμείνουν οι ΗΠΑ. • Μόσχα: Αμερικανικές προφάσεις.
  a.katsoura

RSS ΤΑ ΝΕΑ

RSS News around the globe
RSS News around the globe

RSS NY Times US

RSS Reuter World News

RSS BBC news